Over Jambo

Mijn naam is Dieuwerke, getrouwd met Hendrik en samen hebben we twee prachtige dochters en een zoon.
Al enige jaren leek het mij leuk om zelf een kleinschalige opvang te startten. Kleinschalig omdat ik het prettig vind dat de groepen klein zijn waardoor je meer aandacht voor elk individueel kind hebt en een huiselijke sfeer creƫert. Omdat ik nog steeds werkzaam was in de kinderopvang en het hier goed naar mijn zin had bleef het bij dromen en niet bij uitvoeren.

In 2014 raakte mijn werkgever failliet en was dat voor mij het moment om dan toch te starten met mijn eigen opvang. Een spannende tijd, hoe geef ik het vorm, wat voor soort contracten hanteer ik etc. etc.

Over 1 ding was ik snel uit, de naam. Jambo is Afrikaans en betekend Welkom. Ieder kind is welkom bij Jambo. Nu is de eerste gedachte wellicht, waarom een Afrikaanse naam? Ik heb voor een Afrikaanse naam gekozen omdat ieder kind dat bij Jambo wordt opgevangen, automatisch zorgt dat er ook een kind in een ontwikkelingsland (zoals Afrika) goede opvang krijgt en goede scholing. Wil je hierover meer weten, kijk dan even onder het kopje sponsorkids.

Jambo biedt opvang op de dinsdag, woensdag en donderdag van 6.30-18.00 uur
Op nationale feestdagen wordt er geen opvang geboden.

css.php