Sponsorkids

Jambo helpt kinderen in armoede

Tweemaal mocht ik een ontwikkelingsland bezoeken, namelijk Afrika. Ik mocht met eigen ogen meemaken hoe de kinderen daar leven, wat voor onderwijs ze krijgen en hoe ze zich kunnen ontwikkelen. Het is schrijnend om te zien dat kinderen van 13 jaar niet kunnen knippen, lezen of schrijven. Dat er sommige kinderen zijn die niet eens de mogelijkheid krijgen om überhaupt naar school te gaan. Wij wonen in een welvarend land en onze kinderen krijgen allerlei mogelijkheden om zich d.m.v. onderwijs te ontwikkelen.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat kinderen over de hele wereld de kans krijgen om in een veilige sfeer zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarom wil ik met Jambo ook iets betekenen voor die kinderen!

Jambo gebruikt 10% van de omzet voor sponsorkinderen bij Compassion.
Compassion is een internationale christelijke organisatie die zich bezighoudt met ontwikkelingssamenwerking door het financieel laten adopteren van kinderen en studenten in ontwikkelingslanden.
Het doel van sponsorkinderen is: zelfredzaamheid creëren en de armoedecirkel in hun familie doorbreken. Ze gaan naar school, krijgen gezonde voeding, medische zorg en worden sociaal uitgedaagd. Door deze werkwijze worden ze voorzien in hun fysieke, cognitieve, geestelijke én sociaal-emotionele ontwikkeling.

We zullen contact onderhouden met de sponsorkinderen d.m.v. brieven en tekeningen. Op een leuke manier leren de kinderen van Jambo ook de verschillen in de wereld en dat wij hierin ook een belangrijke rol kunnen spelen.

Wanneer u uw kind bij Jambo onderbrengt helpt u ook een kind in een ontwikkelingsland, zonder dat u hiervoor extra betaald.
Samen zorgen we ervoor dat ook die kinderen meer kans hebben op een succesvolle toekomst!

Voor meer informatie: www.compassion.nl

 

Maak kennis met onze sponsorkindjes:

Niyitigeka Honore

Johan de Leon Cabral

Joselin Arroyo Limachi

kenia 1

 

css.php