Welkom Johan De Leon Cabral

Met trots kunnen we melden dat vanaf nu Johan De Leon Cabral ook onderdeel van Jambo is :)

Johan is geboren op 14 januari 2008. Hij woont samen met zijn vader, moeder, 2 broers en een tweelingzus op de vlakten van Las Palmas de Herrera in de Dominicaanse Republiek. De huizen hier zijn voorzien van cementen vloeren, houten muren en daken van ijzeren golfplaten.
Een dagelijkse maaltijd bestaat voornamelijk uit rijst. Veel voorkomende gezondheidsproblemen zijn ondervoeding, parasieten, tandbederf, griep en bloedarmoede. De gemeenschap waar Johan woont heeft een grote behoefte aan goede sanitaire voorzieningen, werkgelegenheid en betaalbaar onderwijs.

Johan gaat elke week naar de kerk en hij zit in groep 2 van de basisschool. Op school gaat het goed en zijn beste vak is tekenen. Ook speelt hij graag met autootjes. Door onze steun voorzien we Johan nu ook van bijbelonderwijs, voedzame maaltijden, voorlichting over gezondheid en hygiene, schoolbenodigheden, lessen in lezen en schrijven, vakonderwijs en educatieve video’s. Het project wat we ondersteunen organiseert ook bijeenkomsten voor de ouders van Johan.

We zijn heel erg blij dat we Johan ook kunnen ondersteunen en hij staat nu samen met Niyitegeka in de woonkamer.
Samen met de kinderen van Jambo zullen we nu ook contact met Johan houden!

 

IMG_4151  IMG_4153

css.php